Snel en makkelijk bereikbaar op info@cj-juridischadvies.nl en +31 6 19955992 C&J Juridisch Advies Facebook C&J Juridisch Advies Twitter C&J Juridisch Advies LinkedIn

Onze werkwijze kenmerkt zich door een no-nonsense aanpak en ziet er als volgt uit:

1

Stel uw vraag

U kunt uw vraag vrijblijvend aan ons voorleggen, per e-mail of door het contactformulier in te vullen of telefonisch uw bericht achter te laten. Wij nemen uw vraag snel in behandeling en nemen dan contact met u op.

2

Kosteloos eerste advies

Indien mogelijk krijgt u gelijk een eerste advies. Dit eerste advies is vrijblijvend. Vervolgens kunt u zelf bepalen of u met C&J Juridisch Advies in zee gaat. Besluit u dat u door ons wilt worden bijgestaan, dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt waarin we het verdere verloop van uw zaak bespreken. Indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft, kunt u ervoor kiezen om de juristen van C&J Juridisch Advies in te schakelen. De kosten worden in veel gevallen gedekt door uw rechtsbijstandsverzekering.

3

Vervolgafspraken

Iedere zaak is anders en iedere cliënt heeft een eigen verhaal. In de vervolgafspraken onderzoeken we uw verhaal en doen we een voorstel voor de te volgen strategie en krijgt u een heldere indicatie van de verwachte kosten.

4

Opdrachtbevestiging

Is de strategie helder? Dan ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging met daarin de gemaakte afspraken en schatting van de kosten. Onze samenwerking is een feit en we gaan voor u aan de slag.

5

In samenspraak met u

Natuurlijk willen wij uw probleem zo snel mogelijk en zo goed mogelijk in behandeling nemen. We hebben u volledig op de hoogte gebracht van de stappen die worden genomen en we houden u voortdurend schriftelijk of mondeling op de hoogte van de gang van zaken. Mocht het nodig zijn, dan kan de strategie in onderling overleg tussentijds worden aangepast.

6

Optimaal resultaat tegen minimale kosten

Uiteindelijk is onze missie geslaagd als we voor u een optimaal resultaat hebben bereikt tegen minimale kosten, waarbij u het gevoel hebt iets te hebben afgesloten.

Realisatie website door Fanatiek Media