Snel en makkelijk bereikbaar op info@cj-juridischadvies.nl en +31 6 19955992 C&J Juridisch Advies Facebook C&J Juridisch Advies Twitter C&J Juridisch Advies LinkedIn

Juridisch advies tegen lage kosten. Dat kan. Hoe?

1

Wij handelen alles zoveel mogelijk via internet en telefonisch af. Dit scheelt enorm veel (reis)tijd. Tijd die we niet hoeven door te berekenen aan u.

2
Wij werken niet vanuit een indrukwekkend kantoor, zodat onze lasten laag blijven. Op deze manier houden wij voor u de kosten laag en kunnen wij u een goed en deskundig juridisch advies tegen een zeer scherp tarief aanbieden.

3
Wij hechten grote waarde aan het aangaan van langdurige relaties met onze cliënten en streven altijd naar een optimaal resultaat. Een goede prijs/kwaliteitverhouding is daarbij voor ons van essentieel belang.

No cure-no pay

In bepaalde gevallen kunnen wij u zelfs helpen op basis van no-cure-no-pay. U kunt bijvoorbeeld als burger bij een bezwaar- en beroepsprocedure om een proceskostenvergoeding vragen tijdens de procedure, wanneer u een juridische professional inschakelt. Deze vergoeding wordt toegekend op het moment dat het bezwaar of beroep wordt gewonnen.

C&J Juridisch Advies zal een realistische inschatting maken van de zaak en indien haalbaar kunnen wij afspraken maken op basis van no-cure-no-pay. Omdat u (gedeeltelijk) gelijk heeft gekregen, heeft u geen extra juridische kosten. Ons honorarium bestaat in zo’n geval uit de proceskostenvergoeding.

Rechtsbijstandsverzekering

Indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft, kunt u in veel gevallen bij een juridisch geschil C&J Juridisch Advies inschakelen. De rechtsbijstandsverzekering vergoedt de kosten die u maakt voor de inzet van de juristen van C&J Juridisch Advies.

Vergoeding via werkgever

Ook wanneer werkgever en werknemer in eindigingsonderhandelingen verwikkeld raken, krijgt de werkgever in veel gevallen een vergoeding om een jurist in te schakelen. Deze vergoeding kunt u gebruiken om ons advies te vragen bijv. bij een vaststellingsovereenkomst. Ongeacht het verloop van de procedure; u maakt dan zelf geen tot weinig kosten. 

money

Tarieven

De tarieven van juridisch professionals kunnen sterk uiteenlopen. Een advocaat zal voor dezelfde werkzaamheden als een jurist vaak het dubbele tarief rekenen. Dat is een van de redenen waarom het inschakelen van C&J Juridisch Advies zo aantrekkelijk voor u is. Wij houden er ook niet van om voor elk telefoontje, mailtje of brief die de deur uitgaat, de teller te laten lopen.

Eerlijk werk voor een eerlijke prijs, daar staan wij voor.

Realisatie website door Fanatiek Media