Snel en makkelijk bereikbaar op info@cj-juridischadvies.nl en +31 6 19955992 C&J Juridisch Advies Facebook C&J Juridisch Advies Twitter C&J Juridisch Advies LinkedIn

C&J is een kleinschalig juridisch adviesbureau opgezet door twee juristen. Wij zijn gespecialiseerd in het behartigen van de belangen van particulieren en zelfstandigen en hebben jarenlang ervaring binnen de overheid en in het bedrijfsleven.

De juristen van C&J Juridisch Advies zijn altijd bezig met scholing en cursussen om up to date te blijven in het vak.

Het is onze missie om onze diensten te leveren op een zo efficiënt mogelijke én persoonlijke manier tegen scherpe prijzen. Dit doen wij onder andere door het contact zoveel mogelijk online te laten verlopen. Dit heeft immers als voordeel dat u niet hoeft mee te betalen aan hoge overheadkosten zoals dure kantoorruimte en reis-en tijdkosten.

Online contact betekent niet dat het onpersoonlijk is. Wij zijn zeer betrokken bij onze klanten en investeren graag in persoonlijke en langdurige relaties. Onze kleinschaligheid is daarbij een groot voordeel: u heeft altijd met dezelfde contactpersoon te maken en bij ons bent u nooit ‘een dossiernummertje’.

Onze aanpak is

  • pragmatisch
  • flexibel
  • klantvriendelijk
  • realistisch
  • daadkrachtig
Realisatie website door Fanatiek Media